vrijdag 07 mei, 2021
 

Krimpkousen

Krimpkousen zijn ideaal voor het creëen van een strakke, professionele uiteinde op elke draad, slang of kabel management project.

Eenmaal gekrompen zal de kous zijn gekrompen vorm houden, zelfs in verhoogde temperaturen. Het grote aanbod van beschikbare kleuren en diameters maakt Techflex krimpkousen een perfecte oplossing voor elk afwerkende applicatie.

step1
Meet de krimpkous op lengte en knip het met een schaar. De dikte van de bundel en het gewenste uiterlijk bepalen de lengte van de krimpkous. Over het algemeen zal een lengete van 35mm - 50mm beschikt zijn voor elke behoefte (zolas deze bundel van 10 CAT-5 netwerk kabels). Enkele draden of kleindere bundels vereisen kortere lengtes.

step2
Haal de krimpkous over de bundel en plaats deze over het bedekte en kale deel van de bundel.

step3
Verwarm de applicatie voorzichtig met een heat gun, haardroger of brander met koppelstuk. Houd de warmtebron op afstand zodat warme onderdelen of vlam niet in direct contact komen met de bundel, draden of sleeving. Beweeg de warmte rond de gehele krimpkous om schade te voorkomen en er voor te zorgen dat de hele krimpkous is gekrompen. Eenmaal afgekoeld is uw installatie kompleet.