vrijdag 07 mei, 2021
 

Privacy verklaring

Wij vragen u zich te registreren met uw persoonsgegevens en e-mail adres. Uw e-mail adres en het wachtwoord geven toegang tot uw techflex-account. Bewaar dit wachtwoord dus goed, en zorg dat niemand anders dit te weten komt! Techflex zal nooit telefonisch of via e-mail om uw wachtwoord vragen!

Uw e-mail adres gebruiken we om contact met u op te nemen; enerzijds om te voorkomen dat iemand zich registreert met uw e-mail adres, anderzijds willen we u op de hoogte houden van ontwikkelingen rond de gaming markt, product reviews en de aanbiedingen van techflex. Uw adresgegevens gebruiken we om u de bestelde produkten te kunnen toesturen.

Techflex zal de door u geregistreerde gegevens, en uw e-mail adres in het bijzonder, niet delen met derden. Uw persoonlijke informatie wordt nooit aan derden verstrekt of verkocht.

U kunt uw inschrijving op ieder moment via onze website inkijken en ook aanpassen. Op verzoek zullen wij uw gegevens uit onze database verwijderen.

Op onze website treft u een aantal links aan naar websites van andere bedrijven of instellingen. Techflex draagt geen verantwoordelijkheid voor het privacy beleid van de desbetreffende bedrijven of instellingen.

Techflex behoudt zich het recht om dit Privacy Statement aan te passen, indien wijzigingen in ons beleid, bedrijfsvoering, de wet of rechtspraak daartoe aanleiding geven. U kunt uw vragen of opmerkingen over ons privacybeleid sturen naar info@techflex.nl

Back